Lovely Friends :D

Friday, 23 December 2011

Hari kelepakan aku dan kakchaq

Assalamulaikum..




Hip. Hip. Hip. Hip. Hello uolsss,,,

Hari ni aku nak berkongsi pengalaman aku keluar dgn kakchaq aku buat pertama kali..
Ta pecaya ? ?heheee =.=

Akceli.. selama usia aku dah hmpir 21 tahun nie,
inilah pertama kali aku pegi tonton wyg dgn kakchaq aku..
dah lama aku ajak dia tapi disebabkan kekangan dgn anak-anak kecik ni sshla kan..
tapi ada la 1 hari tu anak-ank dia p penang dgn spupu aku,
Tunggu apa lagi. aku pun ajak la dia tgk wyg.. Dekat CENTRAL SQUARE
ssh kot nk tunggu peluang mcm nie.. ahahaa

Lg pun time tu pulak cyta OMBAK RINDU tgh hangat kat pawagam..
aku mmg nk sgt2 tgk cyta tuh.. kakchaq pun sama taw..
TAPI! tgh nak beli tiket tuh tut tut tiket da hbeh untuk pukul 4..
aduh..geramgeramgeram dh la ingat takmau balik mlm..
pujuk punya pujuk. alang-alang da sampai aku beli tiket pukul 7.00
tupun ada 6 tempat kosong lagi..
Mmg sambutan hangat toi lah..



CUN sgt c maya karin nie bila digandingkan dgn AARON AZIZ..
geram tgk AA nie.. cute sgt.. ahahaa
walaupun jalan cerita ni byk shortcut nya drpd cerita asal tp not bad jgk..
Kan best kalau buat drama kan.. jalan cerita dah la sgt menarik..

Pastu,, sebelum balik kitowang lepak jap kat KFC..
aku belanja okeh.. ehehee >motif?<  =.=

Seronok dapat tgk wayang dgn famli kan..
wlpn adik beradik aku ramai tp aku jarang kuar dgn aku punya sibling.
masing-masing sibuk kan..aku ja yg dok umah tanam anggur.. 
sampai dah ranum dah buah anggur yg aku tanam nie.. hehehe

okehlah.. next time jumpa lagi.. =)


Tenkiu sudi baca.k,daa~

Friday, 9 December 2011

Officially Graduated !!

Assalamualaikum. .


Alhamdulillah.. akhirnya aku berjaya hureyy menamatkan sijil diploma aku..
skrg aku lebih byk luang masa di umah sambil goyang tgn dan kaki.. haha
Masa ni lah baru nk teringat kawan-kawan kt uitm dulu.. huh.
hope kita jumpa lagi di hari konvo yeah! .. =)

okelah.. tuja nak habaq mai.. tadaa~