Lovely Friends :D

Tuesday, 20 September 2011

Layan komedi

Assalamulaikum. . .


Jom kita layan cyta komedi.. .. ..
Minggu nie minggu final exam. And aku masih tak sedar diri. pastu sempat lagi 
p tgk wayang dgn kekasih hati yg rinduku semakin mendalam..<3
*Dah study abeh dah untuk PAD320.. =)

hahaha..siez lawak sampai nk teguling-guling..rugi xp tgk.. :P
Bagi aku penggemar cyta komedi nie. apa-apa lawak pun aku bole ja terima..
xlawak pun aku gelak n kalau dah lawak3 lagilah aku gelak nk pecah perut..
So, bg korang yg ta suka cerita komedi mcm yg aku suka .peduli hapa..hahaha

>Bertempat di area sg petani,kedah.<

1st skali aku g tgk cyta RAYA TAK JADI. .

Aku taw mesti ramai akn bg tanggapan negatif and positif..
Bagi aku cyta nie ...............................................................
..........................................................................................
 ...................tu ja yg dpt aku komen..hahaha =D
itupun kena booking awal sbb mmg ramai kowt yg serbu nk tgk cyta nie..
hari yg aku p tu mmg full kowt and rasa dah mcm kenduri..reramai nya org..
cayalah.. mmg raya tol-tol tak jadi kalau bikin time raya.. hahaha
.
............................

Next: HANTU BONCENG!

Cyta nie ramai yg bg tanggapan negatif katanya byk mempersendakan agama Islam.
Bagi aku no komen laa..mungkin ada part-part yg ta perasan lah kononnya..
xpa..kita abaikan..nk wat camna..kita sendiri pun tak sempurna..
Tapi, at least hantu bonceng ni ada jgk jln cerita. sbbnya aku fhm pa ending cita nie..
xsemacam 2ALAM..eeuuww..ta fhm lagsg kowt apa motif yg nk disampaikan..kn2..
dah la AA berlakon..kesian dia..huuu..

................................

Last: JOHNNY ENGLISH REBORN

Haa..yg nie mmg paling lawak antarabangsa..hahahaa
aku tergerak nak tgk cita ni pun sbb kekasih hati aku..
aku taw dia nk sgt tgk cyta nie tp xmo bgtaw..
sebaik dpt buah hati yg memahami..hahaha
so, aku pn ajak la dia jom tgk johnny english reborn..
tak sempat-sempat dah dia setuju..see ?nk tgk tp tak bgtaw..hahaha =p
kelakar! =.=

Cyta nie sgt la kelakar, funny, lawak..alkisah seorang ejen la kononnya..
nak taw apa yg lawak, kelakarnya silalah tgk di pawagam berdekatan..tak kering gusi..ahahaa
tapi kalau tgk ramai-ramai lg best... =)

So,,pd yg tak tengok lagi semua cita nie apalagi.ayuh ke pawagam yg berdekatan..
Ayuh support kita punya filem melayu maa. .
Selamat menonton yaww...
peace yaww..huhuu <3


p/s: AA tu Aaron Aziz. hero malaya aku yg punya.. >.<


Tenkiu sudi baca.k,daa~

No comments: